Våra rum

Hemavans Högfjällshotell har 191 bäddar fördelat på 78 rum varav majoriteten inne på hotellet och några i en separat byggnad, Kongsgården. Fritt Wi-Fi.

Guldbollen

Landmärket Guldbollen är en helrenoverad lägenhet i två våningar; en rumsvåning med 5 rum, boende för totalt 14 personer. Den översta våningen är inredd med bastu och bubbelpool samt ett stort allrum med kök och sittplatser, allt med utsikt över Hemavans vackra fjällvärld. Det kallar vi boende med guldkant!

Guldbollen

Guldbollen

Guldbollen

Guldbollen

Enkelrum med överslaf
Dessa rum passar bäst som enkelrum även om det går att sova 2 personer. Rummen har 1 enkelsäng och 1 pullmanbädd (nedfällbar överslaf). Samtliga rum har dusch och toalett. Frukost och linne ingår. Finns ingen tv på dessa rum.

 

Enkelrum

Dubbelrum

I dubbelrummen är det en dubbelsäng för två personer. Här finns inga möjligheter till extrabäddar. Frukost och linne ingår, liksom WiFi.

 

Dubbelrum

Dubbelrum

Trebäddsrum

I flerbäddsrummen kan man bo 3. Samtliga rum har badrum med toalett och dusch. Frukost och linne ingår liksom WiFi.

flerbaddsrum

Trebäddsrum

Familjerum

I flerbäddsrummen kan man bo 4 personer. De flesta har en delbar dubbelsäng och en bäddsoffa där man kan bädda för två. Familjerummen finns både på Hotellet och på Kongsgården. Samtliga rum har badrum med toalett och dusch. Frukost och linne ingår liksom WiFi.

Familjerum

Familjerum

Vill du bo på bekvämt avstånd från pisten?

Boka boende här

Vill du boka sportpaket? Klicka här.