Boka Boende

Boka nu

 

Hemavans Högfjällshotell har 303 bäddar fördelat på 94 hotellrum, mitt i Hemavan. Med oss kan du även boka aktiviteter, konferens och relax. Fritt Wi-Fi.

Boka boende + flyg från Stockholm

Det är alltid nära till Hemavan Tärnaby – oavsett varifrån du kommer! Lämna storstaden, landa i fjällen och bo på hotell mitt i skidbacken.

I och med att vi är ett säsongsberoende hotell anpassar vi våra faciliteter beroende på ortens turism. Vänligen se vad som gäller för de datum ni bokar så ni vet vad ni kan förvänta er på Hemavans Högfjällshotell under er vistelse:

Vintersäsong:
2 december 2022 till 31 april 2023 erbjuder vi fullservice och boende med frukost. Maila oss förfrågningar och funderingar på reception@hemavanshogfjallshotell.com eller ring oss på 0954-301 55, alla dagar kl 09-10. Vid akuta ärenden, ring vår jourtelefon på 070-280 05 51.

Sommarsäsong:
1 maj  – november 2023 har vi obemannat hotell med self-check in, självserveringskök utan reception, restaurang eller andra faciliteter. Vi erbjuder endast logi med frukostpåse, städat rum, egen dusch, toa, wifi och parkering.

 

Telefon

+46 (0)954 301 55

E-post

reception@hemavanshogfjallshotell.com

Vi är ett kontantfritt hotell

Hemavans Högfjällshotell är helt kontantfritt vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss längre. Endast konto/kreditkort accepteras.