Vandringspaket Basic

Boendealternativet för dig som enbart är ute efter en skön hotellsäng innan eller efter vandring. Här ingår logi i våra enkla rum med en våningssäng. Ingen frukost ingår i detta paket men handduk, lakan, städ, parkering och wi-fi ingår likt våra andra paket.

Prisexempel:
445 kr
våningssäng (1 person)
695 kr våningssäng (2 personer)


Vandringspaket

Ni bor i våra ljusa rum med fjällutsikt, inklusive en frukostpåse på morgonen. Inför er fjällvandring erbjuder vi er en termos som ni själv fyller med önskad varm dryck, välj mellan kaffe/choklad/te. Vi ger tips och förslag på dagsutflykter i området utifrån era förutsättningar.

Enkelrum: från 645 kr, för 1 person
Dubbelrum: från 895 kr, för 2 personer
Familjerum: från 1295 kr, för 4 personer


Fiskepaket

Ni bor i våra ljusa rum med fjällutsikt inklusive frukostpåse och fiskekort för er vistelse (3-dygns). Inför er fisketur erbjuder vi er en termos som ni själv fyller med önskad varm dryck, välj mellan kaffe/choklad/te. Vi ger tips på bra fiskevatten för säsongen och väderstatusen. Om fiskelyckan är stor, så finns förvaringsmöjlighet i frys.

Enkelrum: från 795 kr per person
Dubbelrum: från 1095 kr per person
Familjerum: från 1495 kr per person


TILLÄGGSPRISER:

Ställplats husbil (vid fjällparken): 160 kr/dygn inkl tillgång till toalett


 

Bäst pris vid tidig bokning!

Vi använder oss av från-priser som är det lägsta tillgängliga priset för varje erbjudande. Priserna varierar baserat på efterfrågan; få bokningar = bättre pris. Därför blir det billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Från-priset som du ser vid varje erbjudande är det lägsta tillgängliga priset och det börjar alltid med den lägsta rumstypen i non refundable paket. När du väljer ett datum i onlinebokningen ser du vilket pris som gäller för det datumet och det paket du vill boka. Du kan alltid kontakta receptionen för frågor om vilka priser som gäller vilket datum. Observera att du alltid får bäst pris när du bokar online.

Boka via vår onlinebokning eller ring oss på +46 (0)954 301 55

Boka nu