Konferens

Konferens

Vi hjälper dig gärna att paketera en konferens för ditt företag. På hotellet finns några lokaler där vi kan ta grupper upp till 80 personer. Vi har flera restauranger i huset och kan också hjälpa till med aktiviteter ute och inne som kan handla om både teambuilding och rent nöje. Vi utrustar lokalen med den teknik ni önskar. I grundpriset ingår whiteboard, blädderblock, block och pennor, frukt och vatten.

 

Priser

Maila oss för paketering och offert.

Lokaler

På hotellet har vi följande lokaler:
Tärnarummet: max 40 personer i skolsittning
Loungebaren: max 80 personer i skolsittning

Kick off 2023

Lunch till Lunch

Gäller Söndag-Torsdag vecka 1-7
Från 995 kr per person, exkl moms

I paketet ingår:

Boende (del i dubbelrum)
Konferensrum
Frukost
Lunch
Middag
Bastu och jacuzzibad i Storfjällsbastun

Konferenspaket 1

Tvådagarskonferens i Guldbollen

Söndag-Torsdag (ej vecka 9, 10, 16)
Från 2495 kr per person, exkl moms

Konferera tio våningar upp med utsikt över Hemavans vackra fjällvärld! Landmärket Guldbollen är en helrenoverad lägenhet i två våningar; en rumsvåning med fem rum och översta våningen med bastu och bubbelpool samt ett stort allrum med kök och sittplatser.

Hotellet har minimalt avstånd till pisten, så när ni inte sitter i möte kan ni åka skidor, pausa med god mat och utsikt över fjällen på vår restaurang Enar. Vila ut efter en dag med brainstorming och aktiviteter i våra nyrenoverade hotellrum.

I paketet ingår:

Boende
Konferenslokal
Eftermiddagsfika (dag 1)
Middag (dag 1)
Skipass (en dag)
Frukost (dag 2)
Förmiddagsfika (dag 2)
Lunch (dag 2)

 

Konferenspaket 2

Lunch till lunch-konferens i Högfjällshotellet

Söndag-Torsdag (ej vecka 9, 10, 16)
Från 1 195 kr per person, exkl moms

En konferens i fjällmiljö ger bra möjligheter till eftertanke och beslutsfattande. Hotellet har minimalt avstånd till pisten, så när ni inte sitter i möte kan ni åka skidor, pausa med god mat och utsikt över fjällen på vår restaurang Enar. Vila ut efter en dag med brainstorming och aktiviteter i våra nyrenoverade hotellrum.

I paketet ingår:

Boende
Konferenslokal
Lunch (dag 1)
Eftermiddagsfika (dag 1)
Middag (dag 1)
Skipass (en dag)
Frukost (dag 2)
Lunch (dag 2)

Aktiviteter

Vi arrangerar allt från tävlingar i backen till skotersafari.

Fiske

Vinterfiske kan vara både avkopplande och spännande. Tillsammans med lokala aktörer kan vi hjälpa er ut på fjället för en minnesvärd fisketur. Blir fångsten fin kan vi tillaga fisken åt er på kvällens middag.

Skicrosstävling

Man tävlar i heat, fyra åt gången, i en fartfylld bana med svängar och hopp. Ettan och tvåan går vidare till nästa heat osv

Skoter

Tillsammans med Trolltunet kan vi offerera olika varianter av skotersafari. man kan vara ute hela dagen med lunch inkluderat eller så kan man välja att vara ute några timmar på förmiddagen eller eftermiddagen

Övriga aktiviteter

Teambuilding, Hundspann, Heliskiing, Toppturer. Tillsammans med lokala aktörer kan vi arrangera många spännande upplevelser i och omkring fjället.

Inspirationsföreläsning

You don’t build business. You build people, and the people build the business – färgstarkföreläsning whyguy

En konferens i Hemavan Tärnabys fjällmiljö ger otroliga möjligheter till eftertanke och beslutsfattande. När ni inte sitter i möten varvar ni med roliga och spännande aktiviteter.

Kontakta oss för offert

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter just era behov. Hör av er till oss så hjälper vi er med offertförfrågningar och förslag på konferensupplägg. Det går bra att kontakta oss via telefon +46(0)954 301 55 eller via e-post mailto:reception@hemavanshogfjallshotell.com. Det går även bra att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till er med offert.

Offertförfrågan

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Vi är ett kontantfritt hotell

Hemavans Högfjällshotell är helt kontantfritt vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss längre. Endast konto/kreditkort accepteras.