Relax

Fortsätt njut av fjällvärlden från våra hot-tubs eller bastur i relaxen på Hemavans Högfjällshotell.

Storfjällsbastun Ski-In Bistro & Relax

I Storfjällsbastun som ligger mellan Högfjällshotellet och Hotellbacken så kan du droppa in för ett avkopplande bad i våra Hot-Tubs och en skön bastu med panoramautsikt över fjällen och skidbacken. Det är både uppfriskande och skönt att rulla runt i snön efter en stund i badet eller bastun. Till ljudet av skön musik som fyller rummet och den soliga altanen får du en garanterad succèstund!”

Öppettider säsongen 20/21 (31a Dec – 3e Maj)

Max 8 pers i sällskapet bastu och badtunna p.g.a. rådande restriktioner!

Anläggningen går att hyra för enskilda sällskap alla övriga tider. Ring oss 0954-30155 eller maila reception@hemavanshogfjallshotell.com så ordnar vi det!

 

Hotellbastun

För tillfället stängt p.g.a. covid.

I hotellets bottenvåning så har vi en bastu med herr respektive dambastu enligt anslag i receptionen (den andra renoveras) som vi sätter igång varje eftermiddag vid 15:00 och stängs av vid 22:00. Bastun är fri för hotellets gäster och för de som inte bor på anläggningen kan man basta mot en avgift. Kontakta receptionen för bastu.

 

Vill du bo på bekvämt avstånd från pisten?

Boka boende här

Vi är ett kontantfritt hotell

Hemavans Högfjällshotell är helt kontantfritt vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss längre. Endast konto/kreditkort accepteras.