Restaurang & Bar

Restaurang Enar

En bistro i fjällmiljö med underbar utsikt mot fjällen.

 

 

Loungebaren

I Loungebaren erbjuds Bistromeny och klassiska cocktails till skön musik. Här serveras pizza, pasta, sallad och fika. Här erbjuds också klassiska cocktails, goda viner samt ett stort utbud av öl på fat och flaska. Sitt i härliga soffor med skön musik och öppen spis i bakgrunden. Håll koll på vår instagram och facebooksida för evenemang i Loungen.

baren-2

 

Lappkastet

Hemavans största nöjesplats! Lappkastet är Hemavans självklara Afterski där det är fullt hålligång varje fredag och lördag. Vill man ta en öl och sätta sig ner efter backen i en stämningsfull miljö, är Lappkastet rätt ställe.

 

lappkasten-2

 

Storfjällsbastun

Efter en lång dag i backen är det skönt att varva ner i bastun. I Storfjällsbastun, som ligger mellan Högfjällshotellet och Hotellbacken, kan du droppa in för ett avkopplande bad i våra Hot-Tubs och en skön bastu med panoramautsikt över fjällen och skidbacken.

Anläggningen går att hyra för enskilda sällskap alla övriga tider (dygnet runt). Ring oss på 0954-30155 eller maila reception@hemavanshogfjallshotell.com så ordnar vi det!

Vi är ett kontantfritt hotell

Hemavans Högfjällshotell är helt kontantfritt vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss längre. Endast konto/kreditkort accepteras.

Vill du bo på bekvämt avstånd från pisten?

Boka boende här

Restaurang

Behöver vi boka bord?
Det är bra för båda parter om man bokar sitt bord i förväg. Oftast är det fullbokat i Restaurang Enar.
Kan man sätta upp notan på rummet?
Vi tar emot Swish och kort men man kan inte sätta upp notan på rummet.
Vad har ni för åldersgränser?
I våra restauranger har vi inga åldersgränser förutom vid speciella entrébelagda evenemang. Ett undantag är nattklubben i Lappkastet där åldersgränsen är 18 år. Självklart får ingen under 18 år köpa alkohol. För att hyra guldbollen måste man ha fyllt 30 år.
Specialkost & Allergier?
Vi försöker möta de flesta önskemål och är väldigt tacksamma om ni i förväg anmäler önskemål om specialkost och om ni har allergier? PÅ hotellets frukostbuffé finns alltid laktosfria mejeriprodukter och glutenfritt bröd, Skicka gärna ett mail till oss: reception@hemavanshogfjallshotell.com om ni har speciella önskemål.