Restaurang & Bar

Restaurang Enar

Bistro-restaurang på Hemavans Högfjällshotell

En bistro i fjällmiljö med underbar utsikt mot fjällen.
OBS! Tillfälligt stängt

 

Loungebaren

Bistromeny & klassiska cocktails med skön musik

I Loungebaren erbjuds Pizza, pasta, sallad och fika. Här serveras också klassiska cocktails, goda viner och utbudet är stort av öl på fat och flaska. Sitt i härliga soffor med skön musik och öppen spis i bakgrunden. Håll koll på vår instagram och facebooksida för evenemang i Loungen.

OBS! Tillfälligt stängt

baren-2

 

Lappkastet

Hemavans största nöjesplats

Lappkastet är Hemavans självklara Afterski där det är fullt hålligång varje fredag och lördag. Vill man ta en öl och sätta sig ner efter backen i en stämningsfull miljö, är Lappkastet rätt ställe.

OBS! Tillfälligt stängt

disco-2

lappkasten-2

 

Storfjällsbastun

Varva ner efter Afterski med skön bastu och ett dopp! Efter en lång dag i backen och en galen Afterski är detta alternativet för att orka kvällen. Med bästa utsikt över Hemavan. Tillsammans med snacks, mackor, sallader och fulla kylar med läskedryck har man alla förutsättningar för att få en fin kväll.

OBS! Tillfälligt stängt

Vi är ett kontantfritt hotell

Du är välkommen att betala med kort hos oss!

Vill du bo på bekvämt avstånd från pisten?

Boka boende här

Restaurang

Behöver vi boka bord?
Det är bra för båda parter om man bokar sitt bord i förväg. Oftast är det fullbokat i Restaurang Enar.
Kan man sätta upp notan på rummet?
Vi tar emot Swish och kort men man kan inte sätta upp notan på rummet.
Vad har ni för åldersgränser?
I våra restauranger har vi inga åldersgränser förutom vid speciella entrébelagda evenemang. Ett undantag är nattklubben i Lappkastet där åldersgränsen är 18 år. Självklart får ingen under 18 år köpa alkohol. För att hyra guldbollen måste man ha fyllt 30 år.
Specialkost & Allergier?
Vi försöker möta de flesta önskemål och är väldigt tacksamma om ni i förväg anmäler önskemål om specialkost och om ni har allergier? PÅ hotellets frukostbuffé finns alltid laktosfria mejeriprodukter och glutenfritt bröd, Skicka gärna ett mail till oss: reception@hemavanshogfjallshotell.com om ni har speciella önskemål.