Restaurang & Bar

Restaurang Enar

Enar är en á la carte-restaurang i fjällmiljö med underbar utsikt mot fjällen.

Fjällgourmet & skaldjursafton fredag & lördag vecka 6

 

Loungebaren

I Loungebaren erbjuder vi en lobbymeny och dryck till skön musik. Här serveras pizza, pasta, sallad och fika. Här erbjuds också drinkar, goda viner samt ett stort utbud av öl på fat och flaska. Sitt i härliga soffor med skön musik och öppen spis i bakgrunden. Håll koll på vår instagram och facebooksida för evenemang i Loungen.

baren-2

 

Lappkastet


Hemavans största nöjesplats! 
Lappkastet är Hemavans självklara Afterski där det är fullt hålligång varje fredag och lördag. Vill man ta en öl och sätta sig ner efter backen i en stämningsfull miljö, är Lappkastet rätt ställe.

 

lappkasten-2

 

Storfjällsbastun


Efter en lång dag i backen är det skönt att varva ner i bastun.
I Storfjällsbastun, som ligger mellan Högfjällshotellet och Hotellbacken, kan du droppa in för ett avkopplande bad i våra Hot-Tubs och en skön bastu med panoramautsikt över fjällen och skidbacken.

Anläggningen går att hyra för enskilda sällskap alla övriga tider (dygnet runt). Ring oss på 0954-30155 eller maila reception@hemavanshogfjallshotell.com så ordnar vi det!

Vi är ett kontantfritt hotell

Hemavans Högfjällshotell är helt kontantfritt vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss längre. Endast konto/kreditkort accepteras.

Vill du bo på bekvämt avstånd från pisten?

Boka boende här

Restaurang

Behöver vi boka bord?
Det är bra för båda parter om man bokar sitt bord i förväg i restaurang Enar, boka bord på https://www.hemavanshogfjallshotell.com/restaurang-bar-i-hemavan/. I loungemeny och storfjällsbastun behöver ni inte boka bord.
Kan man sätta upp notan på rummet?
Vi tar emot Swish, kort och kan sätta upp på rum från hotellet (inte storfjällsbastun)
Vad har ni för åldersgränser?
I våra restauranger har vi inga åldersgränser förutom vid speciella entrébelagda evenemang. Ett undantag är nattklubben i Lappkastet där åldersgränsen är 18 år. För att hyra guldbollen måste man ha fyllt 25 år.
Specialkost & Allergier?
Vi försöker möta de flesta önskemål och är väldigt tacksamma om ni i förväg anmäler önskemål om specialkost och om ni har allergier. På hotellets frukostbuffé har vi alltid laktosfria och glutenfria alternativ. Skicka gärna ett mail till oss: reception@hemavanshogfjallshotell.com om ni har speciella önskemål.